Miss.Duff Yeni Üye
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 18 Teşekkür Sayısı : 1 Doğum tarihi : 15/02/96 İş/Hobiler : Özge"mmm Yaş : 28 Lakap : Mino xD Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 09/06/09 Uyarı : Rep puanı : Konu Sayısı Puanı :
| Konu: Aşkım Saçım nasıL oLmuş? Salı Haz. 09, 2009 2:39 pm | |
| A$kım Saçım Nasıl Olmuş ?
Alo A$kımmm -Efendim canım -Ay Aşkım şimdi beni görsen kesin heycandan bayılırsın -Nie çıplak mısın ? -Aşkım ne alaka ya saçımı kestirdim -bunun için mi heycan yapıcam yani -Ama
-Aşkımm saçım nasıl olmuş? -çok güzel olmuş hayatım -Çok ucuza kestirdim ya sadece ... YTL -yuh a$kım o paraya ben bide sünnet olurdum -ya
-Aşkım saçımdaki deişikliği fark ettin mi ? -evt aşkım sanki sağ tarafı daha uzun kesmişler -evt aşkım -gel bizim berber osman abiye götürim seni valla milim şaşmio hiç bi tel -A$kım Saç modeli böyle -hıı gerçekten mi deişik bişey olmuş hayatım ama yinede osman abi.. -Sus hayri
-A$kım saçın çok farklı olmuş nerde kestirdin -bizim selahaddin abi kesti a$kım çok baba adam valla -hiç cool olmamış mehmet -ama az önce farklı olmuş demiştin a$kım -o selahaddin abiden önceydi -
-A$kım bende bi değişiklik görüyo musun ? -tabi a$kım saçın.. -evt a$kım ya çok dikkatlisin -saçındaki tokayı yeni almışsın -geri alıyorum Levent | |
|
~KarameL~ S.moderatör
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 211 Teşekkür Sayısı : 7 Doğum tarihi : 25/12/94 İş/Hobiler : Yaso^Özge Yaş : 29 Lakap : Beycin Nerden : Yunanistan Kayıt tarihi : 20/04/09 Uyarı : Rep puanı : Konu Sayısı Puanı :
| Konu: Geri: Aşkım Saçım nasıL oLmuş? Salı Haz. 09, 2009 2:48 pm | |
| Hahaha.. Süper ya.. Sağol canım =) | |
|