*crazy*girll* En Özgeci
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 58 Teşekkür Sayısı : 0 Doğum tarihi : 20/01/96 İş/Hobiler : öğrenci--müzik ve dans Yaş : 28 Lakap : kulli Nerden : mardin Kayıt tarihi : 22/04/09 Uyarı : Rep puanı : Konu Sayısı Puanı :
| Konu: Komik Bilgisayar Diyologları Ptsi Nis. 27, 2009 4:50 pm | |
| Komik Bilgisayar Diyologları
aşağıdakilerin çoğu yaşanmış...
-Word'lü bilgisayar var mı? - Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece.
-Çıktılar hep siyah beyazmı oluyor? -Hayır ara sıra yeşil üzerine eflatun ördek desenlide çıkıyor.
-Yer var m?? -Var.. Pencere kenarımı olsun koridor mu? -Hı??..
-Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 1,5 mu?
-Boş masa var mı? -Masa değil bilgisayar var.
Bunun daha uzunu yok mu, çekiyorum gelmiyor... -- Mause dan bahsediyor, töbe yarabbii
-Word'un olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim? -Word'e sor kabule ederse oturursun
-Internet kesik mi? -Kesik -Hepsinde mi kesik? -Hayır.. Sırayla gidiyor.. 1 kesik 1 bağlı....
-Sadece bilgisayar istiyorum. -Ama biz yanında plastik tarak, 10 tane çengelli iğne, birde limon kolonyası veriyoruz. Onlarıda alın
-Internet yok mu? -Yok -Hiç mi yok? -Azcık var ama onu da kendime ayırdım
-Internet ne zaman gelicek? -Sabah kargoya verilmiş yarın sabah elimizde olur
-Internet bilinçli olarak mı kesik? -Evet gıcıklık olsun diye kestik
-Çıktı veriyor musunuz? -Veriyoruz.. ne kadar lazımdı? -Yaaa çıktı almam lazım benim -Tamam 3 numaralı bilgisayara geçebilirsin -Ama tek başıma yapamam -O zaman 2-3 arkadaşını daha çağır..
-Bilgisayar alabilir miyim? -Tabii -İnternete giricem.. ilk defa geliyorum -Heyecanlı mısın?
-Hocam tuşların karışmış olma ihtimali var mı? - Evet dibi tutmasın diye ara sıra karıştırıyorum
-Elektrikler mi kesik? - Evet - Ne zaman gelicek? - Şimdi gitti... Biraz işi varmış hemen gelicek. Sizin isim neydi? - MUazzez.. - Hah tamam özellikle Muazzez gelirse mutlaka beklesin dedi.. - İyi o zaman bekleyim
-Hocam siz bilgisayardan anlıyor musunuz? - Hayır ben aslında terziyim. Laf olsun diye burda duruyorum.
-Hocam buradaki bilgisayarlarda yazı yazılabiliyor mu? - Hayır biz bu makinaları dolma sarmak için kullanıyoruz.
-Bana güzel bir yer verirmisiniz? - Tabi.. Bahçede çiçekli falan bir masa ayırttım senin için. Sen git ben bilgisayarı gönderiyorum | |
|
Mss.Nasoş(: Siteden Atıldı !
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 400 Teşekkür Sayısı : 9 Doğum tarihi : 26/01/96 İş/Hobiler : öğrenci.dans Yaş : 28 Lakap : Yok Nerden : batman Kayıt tarihi : 17/04/09 Uyarı : Rep puanı : Konu Sayısı Puanı :
| Konu: Geri: Komik Bilgisayar Diyologları Ptsi Nis. 27, 2009 5:15 pm | |
| | |
|
*crazy*girll* En Özgeci
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 58 Teşekkür Sayısı : 0 Doğum tarihi : 20/01/96 İş/Hobiler : öğrenci--müzik ve dans Yaş : 28 Lakap : kulli Nerden : mardin Kayıt tarihi : 22/04/09 Uyarı : Rep puanı : Konu Sayısı Puanı :
| Konu: Geri: Komik Bilgisayar Diyologları Perş. Nis. 30, 2009 4:03 pm | |
| | |
|
seytankoliq Yeni ısınan Üye
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 40 Teşekkür Sayısı : 0 Doğum tarihi : 04/09/97 İş/Hobiler : Yüzmek,Gezmek Yaş : 27 Lakap : Şeytan Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 15/05/09 Uyarı : Rep puanı : Konu Sayısı Puanı :
| Konu: Geri: Komik Bilgisayar Diyologları Paz Mayıs 17, 2009 5:56 pm | |
| | |
|