Leminda. Admin
Ruh Hali : Mesaj Sayısı : 498 Teşekkür Sayısı : 9 Doğum tarihi : 23/09/95 İş/Hobiler : İnternet <<< Özgem Yaş : 29 Lakap : Özgkopat xD Nerden : Uzay xP Kayıt tarihi : 17/04/09 Uyarı : Rep puanı : Konu Sayısı Puanı :
| Konu: Yabancı Gelin Lorrainne Müslüman oluyor ! Perş. Nis. 23, 2009 5:39 pm | |
| Magazin turu
Türkiyeyi daha iyi tanıdım, Türk olamıyorum Fakat Müslüman olacağım !
Yabancı gelin yarışma programını altınları alarak yarışma birincisi olan Hollandalı Lorrainne, program süresince dürüst davranışları ile Türkiye’nin kalbini kazanmıştı. Yarışma programının ilk gününden itibaren, damat adaylarından hiçbiri ile bir evlilik düşünmediğini belirten Lorrinne Hollandalı olmasına rağmen , Türk örf ve geleneklerine uygun davranışları ile dikkatleri üzerine çekmişti.
Yarışma süresince Türkiyeyi daha iyi tanıdığını belirten Hollandalı güzel model , Müslüman olmaya karar verdi.Şu anda annesi ile Alanya da olan Lorainne ‘ En son kitap Kuran-ı Kerim’e inanıyorum, okumaya başladım ve kendimi buldum, artık hayatıma bir Müslüman olarak devam etmek istiyorum’ dedi.Güzel Model Önümüzdeki hafta İstanbul’a gelerek dinini resmi olarak Müslüman olarak değiştirecek. | |
|